Elektrische fiets accu revisie Nieuw Bergen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu deskundig en vlug in Nieuw Bergen. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Nieuw Bergen reviseren wij elke maat E-bike accu’s tegen concurrerende prijzen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Nieuw Bergen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van e-bikes is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Nieuw Bergen?

Accu revisie Nieuw Bergen is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Nieuw Bergen ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven