Elektrische fiets accu revisie Nieuwveen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu vakbekwaam en snel in Nieuwveen. Onze service is van toepassing in heel het land, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Batavus E-bike in Nieuwveen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Nieuwveen: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Nieuwveen?

Accu revisie Nieuwveen is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Nieuwveen ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven