Elektrische fiets accu revisie Obdam. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de elektrische fiets accu competent en snel in Obdam. Ook voor uw Gazelle E-bike in Obdam reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen scherpe prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Obdam: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van e-bikes is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Obdam?

Accu revisie Obdam is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Obdam te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven