Elektrische fiets accu revisie Oevel. Wij reviseren uw E-bike accu vakkundig en vlug in Oevel. Ook voor uw Stella E-bike in Oevel reviseren wij iedere soort elektrische fiets accu’s tegen scherpe prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Oevel: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Oevel?

Accu revisie Oevel is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Oevel ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven