Elektrische fiets accu revisie Olen. Wij reviseren jouw E-bike accu competent en vlug in Olen. Onze service is van toepassing in heel Nederland, dus ook voor bijvoorbeeld uw Batavus E-bike in Olen..

Revisie van E-bike Accu’s Olen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Olen?

Accu revisie Olen is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Olen te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven