Elektrische fiets accu revisie Ommen. Wij reviseren jouw E-bike accu competent en snel in Ommen. Ook voor uw Stella E-bike in Ommen reviseren wij iedere maat E-bike accu’s tegen concurrerende tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Ommen: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Ommen?

Accu revisie Ommen is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Ommen ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven