Elektrische fiets accu revisie Ottersum. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu bekwaam en vlot in Ottersum. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, dus ook voor bijvoorbeeld uw Batavus E-bike in Ottersum..

Elektrische Fiets Accu Revisie Ottersum: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Ottersum?

Accu revisie Ottersum is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Het reviseren van je accu is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Ottersum ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven