Elektrische fiets accu revisie Pepingen. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en vlot in Pepingen. Onze service is van toepassing in heel Nederland, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Pepingen..

Revisie van E-bike Accu’s Pepingen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van e-bikes is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Pepingen?

Accu revisie Pepingen is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Pepingen ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven