Elektrische fiets accu revisie Poeldijk. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw elektrische fiets accu deskundig en vlug in Poeldijk. Een gereviseerde accu aanschaffen voor bv uw Batavus elektrische fiets in Poeldijk? Voor bijna iedere E-bike hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Poeldijk: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Poeldijk?

Accu revisie Poeldijk is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Poeldijk in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven