Elektrische fiets accu revisie Pulderbos. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu deskundig en snel in Pulderbos. Ook voor uw Gazelle E-bike in Pulderbos reviseren wij elk model elektrische fiets accu’s tegen nette prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Pulderbos: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Pulderbos?

Accu revisie Pulderbos is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Pulderbos ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven