Elektrische fiets accu revisie Putte. Wij reviseren uw E-bike accu vakbekwaam en rap in Putte. Een nieuwe accu kopen voor bv uw Gazelle elektrische fiets in Putte? Voor bijna elke elektrische fiets hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Putte: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Putte?

Accu revisie Putte is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Putte in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief gecontroleerd om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven