Elektrische fiets accu revisie Puurs. Wij reviseren uw elektrische fiets accu vakbekwaam en vlot in Puurs. Onze service is van toepassing in heel het land, vanzelfsprekend ook voor bijvoorbeeld uw Stella E-bike in Puurs..

Revisie van E-bike Accu’s Puurs: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Puurs?

Accu revisie Puurs is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Puurs ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven