Elektrische fiets accu revisie Rekem. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en vlug in Rekem. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, dus ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle elektrische fiets in Rekem..

Revisie van E-bike Accu’s Rekem: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Rekem?

Accu revisie Rekem is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, verminder je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Rekem in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief getest om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven