Elektrische fiets accu revisie Riethoven. Wij reviseren uw E-bike accu deskundig en rap in Riethoven. Een nieuwe accu aankopen voor bv uw Batavus E-bike in Riethoven? Voor bijna elke elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Riethoven: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Riethoven?

Accu revisie Riethoven is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Riethoven in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven