Elektrische fiets accu revisie Rijen. Wij reviseren uw elektrische fiets accu bekwaam en rap in Rijen. Een gereviseerde accu bestellen voor bv uw Stella elektrische fiets in Rijen? Voor bijna elke elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Rijen: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van e-bikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie Rijen?

Accu revisie Rijen is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Rijen ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven