Elektrische fiets accu revisie Rossum. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu competent en rap in Rossum. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Rossum reviseren wij elke maat E-bike accu tegen scherpe prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Rossum: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Rossum?

Accu revisie Rossum is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Rossum in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven