Elektrische fiets accu revisie Rothem. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw elektrische fiets accu bekwaam en snel in Rothem. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Rothem reviseren wij elke maat elektrische fiets accu’s tegen scherpe prijzen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Rothem: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Rothem?

Accu revisie Rothem is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Rothem te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven