Elektrische fiets accu revisie Rotselaar. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu vakkundig en vlug in Rotselaar. Onze service is van toepassing in heel het land, dus ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle E-bike in Rotselaar..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Rotselaar: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van e-bikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie Rotselaar?

Accu revisie Rotselaar is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Rotselaar te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven