Elektrische fiets accu revisie Rotterdam. Wij reviseren de elektrische fiets accu competent en snel in Rotterdam. Ook voor uw Batavus E-bike in Rotterdam reviseren wij elke soort elektrische fiets accu tegen concurrerende tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Rotterdam: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Rotterdam?

Accu revisie Rotterdam is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Rotterdam ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven