Elektrische fiets accu revisie Ruisbroek. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu vakkundig en vlot in Ruisbroek. Een nieuwe accu bestellen voor bv uw Batavus elektrische fiets in Ruisbroek? Voor bijna elke E-bike hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Ruisbroek: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Ruisbroek?

Accu revisie Ruisbroek is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Ruisbroek in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven