Elektrische fiets accu revisie ‘s-Gravenvoeren. Wij reviseren uw elektrische fiets accu competent en rap in ‘s-Gravenvoeren. Ook voor uw Stella E-bike in ‘s-Gravenvoeren reviseren wij iedere maat elektrische fiets accu’s tegen nette prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s ‘s-Gravenvoeren: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van e-bikes is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie ‘s-Gravenvoeren?

Accu revisie ‘s-Gravenvoeren is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie ‘s-Gravenvoeren ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven