Elektrische fiets accu revisie sassenheim. Wij reviseren de E-bike accu vakbekwaam en vlot in sassenheim. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle E-bike in sassenheim..

Elektrische Fiets Accu Revisie sassenheim: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie sassenheim?

Accu revisie sassenheim is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie sassenheim ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven