Elektrische fiets accu revisie schinnen. Wij reviseren uw E-bike accu vakkundig en rap in schinnen. Een revisie accu kopen voor bv uw Batavus E-bike in schinnen? Voor bijna elke E-bike heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s schinnen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van e-bikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie schinnen?

Accu revisie schinnen is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie schinnen ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven