Elektrische fiets accu revisie schinveld. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu competent en snel in schinveld. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in schinveld reviseren wij elke maat elektrische fiets accu’s tegen concurrerende tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s schinveld: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van e-bikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie schinveld?

Accu revisie schinveld is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie schinveld ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven