Elektrische fiets accu revisie simpelveld. Wij reviseren uw E-bike accu competent en vlug in simpelveld. Onze service is van toepassing in heel het land, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in simpelveld..

Elektrische Fiets Accu Revisie simpelveld: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie simpelveld?

Accu revisie simpelveld is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Het reviseren van je accu is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie simpelveld in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven