Elektrische fiets accu revisie sint Willebrord. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en vlot in sint Willebrord. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in sint Willebrord reviseren wij elke maat E-bike accu’s tegen nette prijzen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen sint Willebrord: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie sint Willebrord?

Accu revisie sint Willebrord is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie sint Willebrord te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven