Elektrische fiets accu revisie slagharen. Wij reviseren de E-bike accu bekwaam en vlot in slagharen. Ook voor uw Gazelle E-bike in slagharen reviseren wij elke maat elektrische fiets accu’s tegen nette prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s slagharen: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie slagharen?

Accu revisie slagharen is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie slagharen in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven