Elektrische fiets accu revisie sleen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu competent en rap in sleen. Een gereviseerde accu kopen voor bv uw Stella elektrische fiets in sleen? Voor bijna iedere elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen sleen: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie sleen?

Accu revisie sleen is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe koopt, verminder je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie sleen te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven