Elektrische fiets accu revisie sliedrecht. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu vakkundig en vlot in sliedrecht. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in sliedrecht reviseren wij elk model elektrische fiets accu tegen concurrerende prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie sliedrecht: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie sliedrecht?

Accu revisie sliedrecht is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie sliedrecht in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven