Elektrische fiets accu revisie Smeermaas. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu competent en rap in Smeermaas. Een revisie accu aankopen voor bv uw Stella E-bike in Smeermaas? Voor bijna iedere E-bike heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Smeermaas: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Smeermaas?

Accu revisie Smeermaas is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Smeermaas ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven