Elektrische fiets accu revisie soest. Wij reviseren uw elektrische fiets accu competent en rap in soest. Ook voor uw Batavus E-bike in soest reviseren wij elk model E-bike accu tegen nette prijzen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen soest: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie soest?

Accu revisie soest is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie soest ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven