Elektrische fiets accu revisie son. Wij reviseren de elektrische fiets accu competent en vlug in son. Ook voor uw Stella E-bike in son reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen concurrerende tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s son: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie son?

Accu revisie son is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie son in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven