Elektrische fiets accu revisie sprundel. Wij reviseren uw elektrische fiets accu bekwaam en vlug in sprundel. Onze service is van toepassing in heel Nederland, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle elektrische fiets in sprundel..

Revisie van E-bike Accu’s sprundel: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van e-bikes is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie sprundel?

Accu revisie sprundel is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie sprundel ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief getest om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven