Elektrische fiets accu revisie standdaarbuiten. Wij reviseren de E-bike accu bekwaam en snel in standdaarbuiten. Ook voor uw Gazelle E-bike in standdaarbuiten reviseren wij iedere soort E-bike accu tegen scherpe tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie standdaarbuiten: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie standdaarbuiten?

Accu revisie standdaarbuiten is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie standdaarbuiten ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven