Elektrische fiets accu revisie steenbergen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu competent en rap in steenbergen. Ook voor uw Gazelle E-bike in steenbergen reviseren wij elk model E-bike accu’s tegen concurrerende tarieven..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen steenbergen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie steenbergen?

Accu revisie steenbergen is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie steenbergen te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven