Elektrische fiets accu revisie stein. Wij reviseren uw E-bike accu competent en vlot in stein. Onze service is van toepassing in heel het land, dus ook voor bijvoorbeeld uw Batavus E-bike in stein..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen stein: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie stein?

Accu revisie stein is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie stein ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven