Elektrische fiets accu revisie stiens. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu vakbekwaam en snel in stiens. Onze service is van toepassing in heel Nederland, vanzelfsprekend ook voor bijvoorbeeld uw Stella E-bike in stiens..

Revisie van E-bike Accu’s stiens: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie stiens?

Accu revisie stiens is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie stiens te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven