Elektrische fiets accu revisie Stokrooie. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu competent en snel in Stokrooie. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Stokrooie reviseren wij elk model elektrische fiets accu tegen scherpe tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Stokrooie: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Stokrooie?

Accu revisie Stokrooie is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Stokrooie ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven