Elektrische fiets accu revisie strijen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu bekwaam en vlot in strijen. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in strijen reviseren wij iedere soort elektrische fiets accu’s tegen nette prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s strijen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie strijen?

Accu revisie strijen is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie strijen ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven