Elektrische fiets accu revisie susteren. Wij reviseren jouw E-bike accu competent en vlot in susteren. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in susteren reviseren wij iedere maat E-bike accu’s tegen nette prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s susteren: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie susteren?

Accu revisie susteren is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie susteren ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven