Elektrische fiets accu revisie ’t Harde. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu deskundig en snel in ’t Harde. Onze service is van toepassing in heel het land, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in ’t Harde..

Elektrische Fiets Accu Revisie ’t Harde: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van e-bikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie ’t Harde?

Accu revisie ’t Harde is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie ’t Harde te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven