Elektrische fiets accu revisie ’t Veld. Wij reviseren uw E-bike accu deskundig en snel in ’t Veld. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, dus ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in ’t Veld..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen ’t Veld: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie ’t Veld?

Accu revisie ’t Veld is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie ’t Veld in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven