Elektrische fiets accu revisie Tessenderlo. Wij reviseren uw elektrische fiets accu deskundig en rap in Tessenderlo. Een revisie accu bestellen voor bv uw Gazelle elektrische fiets in Tessenderlo? Voor bijna iedere elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Tessenderlo: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Tessenderlo?

Accu revisie Tessenderlo is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Tessenderlo te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven