Elektrische fiets accu revisie Tiel. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw elektrische fiets accu deskundig en vlot in Tiel. Een nieuwe accu bestellen voor bv uw Gazelle elektrische fiets in Tiel? Voor bijna elke E-bike heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Tiel: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Tiel?

Accu revisie Tiel is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Tiel ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven