Elektrische fiets accu revisie Tollebeek. Wij reviseren jouw E-bike accu vakkundig en rap in Tollebeek. Ook voor uw Batavus E-bike in Tollebeek reviseren wij iedere soort E-bike accu tegen concurrerende tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Tollebeek: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Tollebeek?

Accu revisie Tollebeek is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Tollebeek ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven