Elektrische fiets accu revisie Turnhout. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu vakkundig en rap in Turnhout. Ook voor uw Stella elektrische fiets in Turnhout reviseren wij elke maat elektrische fiets accu tegen scherpe tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Turnhout: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie Turnhout?

Accu revisie Turnhout is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Turnhout ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven