Elektrische fiets accu revisie Ursem. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en vlug in Ursem. Onze service is van toepassing in heel Nederland, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Ursem..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Ursem: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Ursem?

Accu revisie Ursem is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Ursem in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief getest om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven