Elektrische fiets accu revisie Valkenswaard. Wij reviseren de E-bike accu competent en snel in Valkenswaard. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Valkenswaard reviseren wij elke soort E-bike accu tegen nette prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Valkenswaard: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Valkenswaard?

Accu revisie Valkenswaard is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Valkenswaard ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven