Elektrische fiets accu revisie Veendam. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu competent en vlug in Veendam. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Veendam reviseren wij iedere soort elektrische fiets accu tegen concurrerende tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Veendam: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie Veendam?

Accu revisie Veendam is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Veendam ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven