Elektrische fiets accu revisie Venray. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu deskundig en rap in Venray. Onze service is van toepassing in heel het land, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Batavus E-bike in Venray..

Elektrische Fiets Accu Revisie Venray: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Venray?

Accu revisie Venray is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Venray te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven